Online vindbaarheid verbeteren

Online vindbaarheid verbeteren

Online vindbaarheid verbeteren is een continue uitdaging. Want iedereen wel op die nummer 1 positie komen. Logisch! Want dat neemt verschillende voordelen met zich mee, maar het is vaak niet realistisch om die doelstelling te stellen. Een ander geformuleerde doelstelling kan zijn: een paginavermelding op de 1e pagina in Google. Stel jezelf doelen die ook daadwerkelijk haalbaar zijn. Om jou toch wegwijs te maken hoe jij je online vindbaarheid kan verbeteren geven wij onderstaand een aantal tips:

Online vindbaarheid verbeteren

Linkbuilding

Linkbuilding is 1 van de manieren om online vindbaarheid te verbeteren. Houd een gedegen zoekwoordonderzoek, bepaal welke zoekwoorden jij op wilt scoren en begin met linkbuilding. Linkbuilding is goed om in autoriteit en om in posities te stijgen. Gelukkig ben jij op de juiste webshop voor linkbuilding. Met de linkbuilding websites van Artikelenkopen.nl kan jij zonder enige kennis linkbuilding effectief en efficiënt toepassen!

H-tags

Wat wij, helaas, veel zien is dat veel mensen niet weten wat een h-tag is, hoe het gebruikt moet worden en wat het belang ervan is. H-tag staat voor “heading” ook wel titel of kopje genoemd. De H1 van je pagina is het belangrijkst. Google kan dan gelijk lezen waar de betreffende pagina overgaat. Met een beetje nuchter verstand kan je dus al nagaan, dat als een pagina meerdere H1’s heeft Google ook niet kan lezen waar de pagina overgaat… Je pagina heeft dus maximaal 1 H1, andere kopjes of “headings” geef jij dus een H2 of een H3. Tip: let op dat dit gepaard gaat met eveneens een gedegen zoekwoordonderzoek.

“Content is king”

Iedereen de affiniteit met de online wereld heeft, kent de uitspraak: “content is king”. Dat klopt, maar ook weer niet. Je moet niet gaan schrijven om het schrijven. Daar heeft Google niks aan, maar je (potentiële) klant ook niet. Vaak schrijf je daarmee je autoriteit of geloofwaardigheid weg. Content dat bedoeld is om te informeren, te vermaken of voor educatieve doeleinden ingericht met bepaalde focus zoekwoorden is de content waar Google naar opzoek is. Dat is de content waar jij het verschil mee gaat maken.

Nu wij jou 3 zeer belangrijke tips hebben gegeven hopen wij dat jij gaat stijgen in Google. Heb jij de tijd of de kennis er niet voor? Schroom dan niet om contact met onze erkende marketeers op te nemen. Wij realiseren graag een gezond backlinkprofiel, unieke content of een optimale H-tag structuur voor jou! Met de websites van Artikelenkopen.nl kan jij zelf een gezond backlinkprofiel creeëren, waardoor jij beter online vindbaar bent.

We Are Linkbuilding Experts!

Liever je linkbuilding aan onze experts uitbesteden?
Linkbuilding