Links kopen

Links kopen

Linkbuilding toepassen zonder eigen linknetwerk is lastig. Want hoe kom jij aan kwalitatieve linkpartners? Links kopen is dan een optie. Maar in de praktijk blijkt het toch lastiger dan dat het klinkt. Want er zijn weinig ‘openbare’ platformen waar jij links kan afnemen. Gelukkig heeft Artikelenkopen.nl dat wel. Het is niet voor niets dé webshop voor linkbuilders. Links kopen was nog nooit zo makkelijk!

Links kopen

De websites van Artikelenkopen

De websites van artikelenkopen.nl zijn van hoge kwaliteit voorzien. Wij zijn continue onze websites aan het verbeteren waardoor onze sites groeien. Met een linkvermelding op 1 van onze websites dan maak je automatisch gebruik van stijgende websites met een groeiende DA en PA waarde. Een win-win situatie dus.

Eveneens zijn wij ons netwerk steeds verder aan het uitbreiden, hierdoor zullen er steeds nieuwe websites aan ons assortiment worden toegevoegd. Dit met als algeheel doel om een linkbuilding “shopping-mall” creëren voor linkbuilders.

Links kopen

Vaak krijgen wij de vraag: is het zinvol op daadwerkelijk link vermelding te kopen? Ja, dat is het. Wel willen wij jou een aantal tips geven, namelijk:

  • Let op de kwaliteit van de website:
  • Let op de relevantie van de website.

Heb jij een website of shop dat gerelateerd is aan restaurants dan heeft het weinig zin om een linkvermelding te krijgen op een telecom website. Google kan die relevantie namelijk “lezen”. Eveneens geldt de regel: kwaliteit boven kwantiteit. Gelukkig hoef jij je daar bij artikelenkopen niet druk over te maken.

Wees online vindbaar

Linkbuilding is onmisbaar voor de online vindbaarheid voor je website of webshop. Zorg dat je deze “kans” niet mist. De kans is namelijk groot dat je concurrent wel linkbuilding toepast, waardoor hij of zij jou op termijn gaat inhalen als we het over de online vindbaarheid hebben. Voorkomen is beter dan genezen. Pas linkbuilding toe en zorg voor online vindbaarheid. Dit zal resulteren in meer website bezoekers, hogere vindbaarheid in Google en uiteindelijk in meer conversies!

We Are Linkbuilding Experts!

Liever je linkbuilding aan onze experts uitbesteden?
Linkbuilding