Linkbuilding hoe doe je dat?

Linkbuilding hoe doe je dat?

Linkbuilding is onmisbaar voor de online vindbaarheid van je webshop of site. Zonder linkbuilding is het lastig om organisch vindbaar te worden in Google. Maar waarom is het onmisbaar? Stel jij adverteert via Google Adwords en je zit de campagnes uit, dan gaat alle betreffende informatie omtrent jou onderneming in de Google zoekresultaten ook weg. Jij hebt in die periode niks opgebouwd. Middels linkbuilding bouw jij wel positievermeldingen op in Google. Onderstaand vertellen wij jou er graag meer over.

Linkbuilding hoe doe je dat

A/B model

Het a/b model is een model waarbij jij een blogvermelding ruilt. Dus jij krijgt een vermelding op een externe website, maar diegene van wie de website is wil dan weer een blogvermelding op jouw site. Onthoudt wel dat iemand niet snel een blogvermelding op een website ruilt met een hoge domein waarde als hij of zij het hetzelfde ervoor terug krijgt. De echte parels zijn hierdoor lastig te vinden.

De websites van Artikelenkopen.nl

Wij hebben besloten om ons linknetwerk te publiceren voor de buitenwereld. Wij onderhouden de website en zorgen dat deze stijgen in waardes. Hierdoor maak jij gebruik van altijd een groeiend netwerk, wij steken er tijd, energie en onze expertise in om het netwerk continu uit te breiden, maar ook in kwaliteit te laten groeien. Eveneens is het mogelijk dat wij de blogvermeldingen uitwerken voor jou. Dit resulteert in het feit dat jij linkbuilding toepast, zonder dat jij er tijd en energie in moet steken. Een win-win situatie.

De linkwaarde

De waarde van een linkvermelding is belangrijk. Liever 1 linkvermelding op een sterke website dan 10 vermeldingen op 10 slechtere websites. Eveneens moet er op de relevantie worden gelet. Een site dat gaat over kamperen is heeft weinig belang bij een linkvermelding op een website dat gaat over huizenverkopen, om een simpel voorbeeld te noemen. Zoals je leest spreken wij ook over blogvermeldingen en bijna niet meer over linkvermeldingen. Dat komt doordat blogs informatief zijn. Dat is weer een belangrijke pijler voor Google. Daarnaast achten wij de kans groot dat Google in de toekomst losse links gaat lezen als iets negatiefs, waardoor de waarde van de linkvermeldingen aanzienlijk dalen of zelfs helemaal niet meer geïndexeerd worden. Voorkomen is beter dan genezen! Dat is dan ook de reden dat wij veelal linkbuilding toepassen in blogvermeldingen.

Hanteer de juiste zoekwoorden

Linkbuilding pas je toe om een bepaald zoekwoord hoger te laten scoren in Google. Hoe pas jij dat dan in de praktijk toe?

Voorbeeld: anchor (elektricien nodig?) + URL ( de link)

Het is slechts een voorbeeld en wellicht dat het voor de beginner wat vaag klinkt, maar voor de ervarende linkbuilders onder ons klinkt het als muziek in de oren. Dat is ook de reden dat artikelenkopen.nl in het leven is geroepen. Voor zowel de beginnende- als ervaren linkbuilder is artikelenkopen de oplossing. Wij willen iedereen ongeacht zijn of haar expertise de mogelijkheid bieden om linkbuilding toe te passen.

We Are Linkbuilding Experts!

Liever je linkbuilding aan onze experts uitbesteden?
Linkbuilding