Backlinks kopen

Backlinks kopen

Vandaag de dag is linkbuilding onmisbaar in iedere online marketing strategie en is kwalitatieve backlinks kopen een grote uitdaging. Al hoe wel veel mensen hier sceptisch over zijn heeft linkbuilding een ontzettende meerwaarde voor jou website of webshop. Waar vroeger kwantiteit boven kwaliteit ging is dat nu juist andersom. Kwalitatieve linkbuilding wordt veel beter gewaardeerd door Google dan kwantitatieve linkbuilding. Echter klinkt het makkelijker dan gezegd, mits jij alles zelf gaat doen. Linkbuilding is makkelijk als je het door ons laat doen – mis deze kans niet!

Backlinks kopen

Jij hoeft geen eigen linknetwerk te creëren

Het antwoord op de bovenstaande vraag is, nee! D.m.v. ons linknetwerk hoef jij zelf geen eigen linknetwerk op te bouwen om linkbuilding toe te kunnen passen. Eveneens is het zelfs mogelijk om de blogs door ons te laten schrijven, hierdoor heb jij helemaal geen omkijken meer naar jou linkbuilding. Wil jij liever consistent linkbuilding uitbesteden? Klik dan hier!

Met ons linknetwerk hoef jij geen maanden te bouwen aan sterke en kwalitatieve websites om te kunnen linkbuilden. Jij kan direct beginnen met het bouwen van een sterk linkprofiel voor jou klant of voor je eigen websites!

Onze best verkochte websites

Is het effectief?

Backlinks kopen is uiterst effectief. Je dient dan de relevantie van de betreffende linkpagina in acht te nemen en de kwaliteit van de link zelf. Losse links met alleen een link is niet meer van deze tijd. Blogs met relevante informatie en 1 of meerdere link vermeldingen zijn wel van deze tijd. Met dit gegeven in ons achterhoofd is linkbuilding ontzettend effectief.

Beter gezegd zelfs: met linkbuilding bouw jij net zoals je onderneming autoriteit op in de loop der maanden of jaren. Dat is dan ook weer een voordeel t.o.v. Google Adwords, zet jij een campagne stop, dan gaat alle informatie en dergelijke verloren. Je bouwt met Ads dus niks op voor in de toekomst en met linkbuilding juist wel!

Zorg dat jij resultaat krijgt voor op de lange termijn

Linkbuilding zal op korte termijn positieve resultaten voor je online onderneming realiseren, maar linkbuilding komt pas echt in zijn kracht op lange termijn. Je moet het zien, zoals we aangaven, als het bouwen van een onderneming. In het begin ben je zoekende en ben je continu aan het bouwen een naam te creëren voor jezelf. Op een gegeven moment heb je zoveel autoriteit verkregen, dat je een echte speler bent in je betreffende sector. Dat vergt alleen wel tijd en dat vergt linkbuilding dus ook.

Met de websites van Artikelenkopen.nl kan jij zonder technische kennis linkbuilding toepassen voor jou website of webshop. Je hoeft geen tijd te investeren om een eigen linknetwerk op te bouwen, want dat doen wij voor jou! Boek resultaat, krijg meer autoriteit, krijg meer websitebezoekers, stijg in Google met als algeheel doel: meer conversie!

We Are Linkbuilding Experts!

Liever je linkbuilding aan onze experts uitbesteden?
Linkbuilding